ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Estate Kares
 • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
 • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
 • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
 • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Η πρόσβαση στο Estate Kares είναι εύκολη από την εθνική οδό. Ο μικρός φιδίσιος δρόμος από το χωριό Τύλισος, μήκος δύο χιλιομέτρων, που διέρχεται μέσα από την άγρια φύση και τους πλούσιους ελαιώνες οδηγεί τον επισκέπτη στην πόρτα του κτήματος μας.

 • Αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης 13χλμ
 • Λιμάνι Ηρακλείου 12χλμ
 • Εθνική Οδός 4χλμ
 • Παραλία 3χλμ
 • Τουριστική Περιοχή 6χλμ
 • Ταχυδρομείο 2χλμ
 • Φαρμακείο 2χλμ
 • Ιατρείο 2χλμ
 • Τράπεζα 2χλμ

Οι παραδοσιακοί ξενώνες του ESTATE KARES τοποθετούνται σε μια απόσταση 12 χιλιόμετρων νοτιοδυτικά της πόλης του Ηρακλείου και 1 χιλιόμετρο μακριά από το παραδοσιακό χωριό της Τυλίσσου.

Επιλέξαμε να τοποθετήσουμε τα αγροτουριστικά καταλύματα του ESTATE KARES, σε μια έκταση 50 στρεμμάτων, λίγο έξω από την πόλη του Ηρακλείου, μακριά από τον θόρυβο των πόλεων και το μαζικό τουρισμό, για να συνδυάσουμε την διαμονή σας με πλήθος αγροτουριστικών δραστηριοτήτων, προσφέροντας σας την δυνατότητα να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας, στους παραδοσιακούς ξενώνες μας, σε μια εξοχική περιοχή λίγο έξω από το Ηράκλειο, μέσα στην άνεση των αγροτουριστικών καταλυμάτων του ESTATE KARES.

Βρίσκεται σε ένα εξοχικό καταπράσινο περιβάλλον, αν και λίγο έξω από την πόλη του Ηρακλείου. Τη θέα τριγύρω κοσμούν πλατάνια, πορτοκαλιές, ελιές, καρυδιές, αμπέλια και πλήθος άλλων δέντρων στις εκβολές του Γωνιανού Φαραγγιού, σε μικρή απόσταση από τη θάλασσα και περίπου ένα 10λεπτο από την πόλη του Ηρακλείου.

Τα κάθετα γκρέμια, ο ήχος του νερού, η πλούσια με πλατάνια βλάστηση, η μαγευτική θέα κι η έντονη εναλλαγή εικόνων από την φύση και την εξοχή, συνθέτουν ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά τοπία της Κρήτης, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για την διαμονή σας στους παραδοσιακούς ξενώνες του ESTATE KARES και δίνοντας την δυνατότητα να συνδυάσετε την διαμονή σας με πλήθος αγροτουριστικών δραστηριοτήτων.

Οι παραδοσιακοί ξενώνες του ESTATE KARES προσφέρονται όχι μόνο για χαλάρωση και περιηγήσεις στο νησί αλλά και για όσους θέλουν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με επαγγελματικές, και όχι μόνο, υποχρεώσεις.

Στην πόλη του Ηρακλείου βρίσκονται το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κρήτης (ΠΕΠΑΓΝΗ), το Ίδρυμα Τεχνολογικών Ερευνών (ΙΤΕ) αλλά και το Νεφρολογικό Κέντρο Μεσόγειος και είναι εύκολα προσβάσιμα με αμάξι από τους παραδοσιακούς ξενώνες του ESTATE KARES, τα οποία βρίσκονται λίγο έξω από την πόλη του Ηρακλείου, καθιστώντας έτσι τα αγροτουριστικά καταλύματα του ESTATE KARES ιδανικό τόπο για διαμονή.

Για να έρθετε στους παραδοσιακούς ξενώνες του ESTATE KARES, η διαδρομή είναι αρκετά εύκολη. Ξεκινάτε από την πόλη του Ηρακλείου με κατεύθυνση προς το παραδοσιακό χωριό της Τυλίσου. Λίγο πριν φτάσετε την είσοδο του χωριού στρίβετε αριστερά και ακολουθώντας τις πινακίδες φτάνετε στους παραδοσιακούς ξενώνες του ESTATE KARES.

Οδηγίες για το Κτήμα Καρές από την Επαρχιακή Οδό Τύλισσος Ανώγεια

από τo αεροδρόμιο Ηρακλείου παίρνουμε την εθνική Ε-75 με κατεύθυνση Δυτικά προς Χανιά Ρέθυμνον (11.700μ)
από την Γέφυρα Γάζιου διασταύρωση E-75 με Κατεύθυνση για ΤΥΛΙΣΣΟΣ και ΑΝΩΓΕΙΑ (3.500μ)
από την στροφή Μάραθος-Δαμάστας με κατεύθυνση για ΤΥΛΙΣΣΟΣ και ΑΝΩΓΕΙΑ (2.200μ)

(150μ από την τελευταία στροφή, επάνω στην ευθεία για το χωριό Τύλισσος και) μόνον 40 μέτρα πρίν την στάση του σχολείου και του σταδίου (που βρίσκεται δεξιά) (αριστερά σας υπάρχουν τεράστιες πινακίδες για το Κτήμα Καρές!!!)

στρίβετε “ΑΡΙΣΤΕΡΑ”!! υπάρχει αγροτικός δρόμος με κλειστή στροφή που οδηγεί για to κτήμα Καρές.
μετά από 300μ στην κατηφόρα προσοχή, κλειστή στροφή δεξιά (πινακίδα Καρρές) και
ευθεία όπως πηγαίνει ο δρόμος περίπου για ακόμη 1.000μ
αριστερά και δεξιά στροφή όπως πηγαίνει ο δρόμος κατηφορικά και
τελευταία μικρή διασταύρωση δρόμου με σήμανση για το ξενοδοχείο στα 500μ (Ευθεία)!!!

καλώς ήρθατε στο Κτήμα Καρές

Estate Kares

ESTATE KARES

About Estate Kares

Τα παραδοσιακά σπίτια του Estate Kares αποτελούνται από 7 παραδοσιακά στούντιο (3 από αυτά πολυτελή), 6 παραδοσιακές κατοικίες (μεζονέτες), και 4 παραδοσιακές βίλες (η μια με ιδιωτική πισίνα). Το Estate Καρές είναι ιδανικό μέρος όχι μόνο για χαλάρωση αλλά και για περιηγήσεις σε όλη την Κρήτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Location

Βρίσκονται 12 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης του Ηρακλείου και 3 χιλιόμετρα έξω από το παραδοσιακό κρητικό χωριό Τύλισος σε μια έκταση 50 στρεμμάτων μακριά από τον θόρυβο των πόλεων και το μαζικό τουρισμό, για να συνδυάσουμε την διαμονή σας με πλήθος αγροτουριστικών δραστηριοτήτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΚΡΗΤΗ

About Crete

Εάν ο ερχομός της επίσκεψή σας είναι για χαλάρωση ή για να εξερευνήσετε τους κρυμμένους θησαυρούς της Κρήτης, δεν θα απογοητευτείται με την ποικιλία των τοπίων, τα άγρια ​​βουνά, τις ατελείωτες παραλίες και τις γαλαζοπράσινες θάλασσες, το όμορφα παραδοσιακά χωριά και την εκπληκτική ύπαιθρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ - ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ

Excursions - Sites

Η τοποθεσία που βρίσκονται το Estate Kares το καθιστούν ιδανικό για εξορμήσεις και εκδρομές σε πολλά ενδιαφέροντα σημεία της Κρήτης, σημαντικότατους αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία, μουσεία, τοποθεσίες κ.λπ. αλλά και να ψυχαγωγηθείτε και να διασκεδάσετε όπως δεν μπορείτε να φανταστείτε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ